Imate vprašanje?

Kupisliko.si

Kaj je KUPI SLIKO?

Kupi sliko je spletna destinacija, ki pripoveduje zgodbe o zanimivih slikah in ustvarjalcih. Tukaj brskate med slikami, da si napolnite dušo, zaželeno je, da kakšno tudi posvojite, zase ali za darilo.

Kaj prodajamo na Kupi sliko?

Na voljo so najboljše umetniške slike, edinstvene in avtorske. Slike so iz prve (neposredno od slikarja) in druge roke (lastnik je druga fizična oseba, ne avtor).

Kako lahko zaupam nakupu na Kupisliko?

Vemo, da sta varnost in zaupanje za vas resnično pomembni, saj smo tudi sami pogosti spletni kupci. Ko izdelek kupite na Kupi sliko, varujemo vaše plačilo, dokler nam ne sporočite, da ste prejeli naročilo in ste z njim zadovoljni.

Ponujamo tudi garancijo: če vas zgodba slike tudi po tem, ko ste jo že ‘posvojili’, ne nagovori, jo lahko vrnete v enem tednu  brez dodatnih pojasnil.

Ustvarjalce skrbno izbiramo in stojimo za vsakim nakupom.

Lahko tudi jaz prodajam na Kupisliko.si?

Vedno iščemo zanimive ustvarjalce, ki ustvarjajo odlične slike, ki jih spremlja zgodba. V prodajo sprejemamo tudi slike priznanih ustvarjalcev, ki jih ne želite več imeti pri sebi.

Če želite prodati na Kupi slika, se nam oglasite tukaj.

Moj račun

Se moram pred nakupom registrirati?

Registracija je hitra in enostavna, ni pa obvezna, a vam bo olajšala nakupovanje. Poleg e-pošte, ki jo navedete, ustvarite le še geslo. Če imate račun, lahko na nadzorni plošči enostavno spremljate  svoja naročila.

Kako spremenim nastavitve e-pošte in geslo?

Če želite spremeniti e-poštni ali geslo naslov sledite spodnjim korakom:
1. V zgornjem desnem kotu katere koli strani boste videli povezavo z imenom »Prijava« ali vaše  uporabniško ime, če ste prijavljeni.
2. Kliknite za dostop do nadzorne plošče vašega uporabniškega računa, kjer boste enostavno spremenili naslov.

Pozabil sem geslo, kako lahko dobim novo?

To se zgodi tudi najboljšim od nas. Pojdite na to stran, da boste lahko nastavili novo.

Nakup

Kako plačam?

Sprejemamo plačila po predračunu ali pa plačate ob prevzemu slike (dostavljalcu). Mogoč je tudi osebni prevzem (po vnaprejšnjem dogovoru) in plačilo.

Neposredna bančna transakcija: ob potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov poslali predračun. Plačilo poravnate na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš račun.

Plačilo po povzetju; ko bomo potrdili vaše naročilo, bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. Pred dostavo vas bo poklical dostavljalec in sporočil predvideni čas dostave. Naročene izdelke boste plačali ob prevzemu, pri ponudniku poštnih storitev.

V vseh primerih izbire plačila vse podatke in predračun prejmete na elektronsko pošto.

Postopek nakupa

Cene v spletni prodajalni

Cene izdelkov, ki so objavljene v spletni prodajalni, so navedene v evrih. Ponudba na straneh spletne prodajalne velja samo za nakup preko spletne prodajalne. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

 

Postopek nakupa

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »Na blagajno«. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupom«.

V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. V košarici si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice. Če imate darilni kupon, ga vpišete pri zaključku blagajne. Ko z dodajanjem izdelkov v košarico zaključite, kliknite na gumb »Naprej«. Sistem vam bo avtomatsko obračunal tudi poštnino.

 

Naslov za dostavo

V tretjem koraku sledi vpis oziroma pregled kontaktnih podatkov za dostavo. Vpišete podatke plačnika, če želite dostavo na drug naslov, to vpišete v ustreznem okencu.

Pregled in potrditev naročila

Tik pred potrditvijo naročila se vam še enkrat izpišejo vsi podatki naročila. Po avtorizaciji naročila boste v vaš e-poštni nabiralnik prejeli sporočilo, da je bilo vaše naročilo uspešno avtorizirano in oddano. O nadaljnjih korakih v zvezi z vašim naročilom boste obveščeni po e-pošti.

 

Reklamacija oziroma vračilo

Prodaja poteka po principu videno kupljeno, reklamacije ni mogoče uveljavljati.
Je pa mogoče v 7 dneh od prejema izdelka tega vrniti brez dodatnih pojasnil in kupcu bomo vrnili denar za izdelek brez vprašanj. Stroškov dostave ne vračamo. Prav tako ne prevzemamo vrnjenih izdelkov, za katere ni plačana dostava ob vračilu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti info@kupisliko.si.

 

Splošni pogoji

Splošni pogoji – Spletna trgovina KUPISLIKO.si

Spletna trgovina KUPISLIKO.si deluje vse dni v letu, 24 ur na dan. ATELJE MS (kot lastnik spletne trgovine), Kajuhova 8, 3210 Slov. Konjice in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s pogoji poslovanja, navedenimi na tem mestu. Naročene izdelke dostavljamo na območju Republike Slovenije, vsi podatki o ceni, artiklih in drugo pa so vidni na posameznih izdelkih.

Vsi podatki so v slovenskem jeziku. Nakup je mogoče opraviti brez registracije.

Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na info@kupisliko.si .

Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali ceni izdelkov.

Pristojno sodišče: Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Celju.

Dostava / Vračilo

Kako je z dostavo?

Slike so dostavljene neposredno do naslova, ki ga boste navedli.
Smo fleksibilni v dostavi in prevzemu (lahko izberete dostavo po pošti (Pošta Slovenije), osebno dostavo ali osebni prevzem), skrbimo za cenovno dostopnost dostave.
V primeru kakršnih koli pomislekov, se obrnite na nas.

V katere države dostavljamo?

Trenutno je dostava mogoča le v Sloveniji.

Koliko me bo stala dostava?

To je odvisno od izbire vrste dostave in velikosti izdelka.
Minimalni stroški dostave so med nakupom navedeni na strani za plačilo.
Pri osebni dostavi vas s predvidenimi stroški dostave seznanimo pred dostavo naročila in ne izvajamo dostave, dokler se ne strinjate.
Pri osebnem prevzemu (vi prevzamete pri nas) so stroški dostave enaki minimalnim stroškom dostave (pakiranje, čas) oz. po dogovoru.

Kako dolgo običajno traja, da prispe naročilo?

Odvisno je od vrste dostave.
Po naročilu se vam oglasimo in se natančno dogovorimo, kako bo potekala dostava.

Ponavadi naročilo lahko osebno prevzamete takoj (še isti dan), če bomo uporabili dostavo po dostavljalcu pa je odvisno od njegovih dostavnih rokov.

Po dosedanjih izkušnjah je naročilo pri vas v treh delovnih dneh.

Ali lahko sliko vrnem?

DA, če vas zgodba slike tudi po tem, ko ste jo že ‘posvojili’, ne nagovori, jo lahko vrnete v 7dneh od prejema brez dodatnih pojasnil. Denar vam bomo vrnili na vaš račun.
Slika mora biti pri vračilu nepoškodovana in v orginalni embalaži.
Glej še: NAKUP / REKLAMACIJA ali VRAČILO

Osebni podatki

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Kupisliko.si zbira in uporablja vaše osebne podatke za upravljanje svojih spletnih mest in zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali. Ko oddate naročilo na spletnem mestu, morate navesti svoje ime in priimek, veljaven e-poštni naslov, telefonsko številko, naslov za izstavitev računa, naslov za dostavo.

Te podatke bomo uporabili za izpolnitev naročila, ki ga oddate, in za komunikacijo z vami o njem.

Kupisliko.si uporablja vaše podatke za štiri namene: (1) za izpolnjevanje naročil, ki jih oddate na spletnem mestu, (2) za odgovore na morebitna vaša vprašanja, (3) za stik z vami glede posebnih ponudb, novic Kupisliko.si in novih izdelkov in (4) za analize razumevanja nakupovalnih navad naših kupcev, da bi jim v prihodnje bolje služili.

Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu ponudnik posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja. Ponudnik, se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Le-ti ne bodo uporabljeni v nobene druge namene, kot je pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo, če se stranke s tem predhodno strinjajo.

Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način. Vsi osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS 86/2004 s spremembami).

Če se spremenijo vaši osebni podatki, ki ste jih navedli ob naročilu, vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info@kupisliko.si.

 

Uporaba piškotkov

Kupisliko.si uporablja piškotke za izboljšanje in prilagajanje vaše izkušnje na našem spletnem mestu, tako da se med obiskom strani spomni vas ali vaših želja.

 

Lahko sprejmete ali zavrnete piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve brskalnika, da zavrnejo piškotke, če želite. Če se odločite za zavrnitev piškotkov, morda ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev Kupisliko.si ali spletnih mest, ki jih obiščete.