Klavdija Dajčman: Mandale

Energijske slike nastajajo popolnoma intuitivno, brez predhodnega načrtovanja in osnutkov. ‘Ko pričnem slikati, se vse misli umirijo in se v stanju popolne sproščenosti prepustim trenutnemu navdihu. Nikoli ne vem, kakšen bo končni izdelek, občutim le energijo, ki se pretvarja v sliko. Vsaka slika ima svoj namen in izžareva energijo, ki se dotakne naše duše in pomaga, da se umirimo, sprostimo, odpremo srce in zaznamo lepoto življenja,’ pove o svojih slikah Klavdija Dajčman.
Dolgoletno raziskovanje energij, energijskega zdravljenja, intuitivnih zaznav ljudi in predmetov je Klavdijo Dajčman vodilo do ustvarjanja mandal in energijskih slik. Slike so v tehniki akril na platno z dodanimi kristali, zlatimi lističi ali bleščicami. Avtorica jih večinoma ustvarja namensko za določeno osebo ali prostor, tokrat pa bodo prvič slike ustvarjene za razstavo za javnost.
Slike ustvarja tudi po naročilu v različnih dimenzijah in za različne namene. Vsaka slika, ki je ustvarjena po naročilu je energijsko podprta in ima priloženo osebno kanalizirano sporočilo.

Spoznajte Klavdijo Dajčman in njeno delo s klikom na njeno fotografijo.